finale

Afsluiting van het eerste semester in stijl: Gratis tickets Notes from the wall & inschrijvingen ASL Indoor!

Notes from the Wall: GRATIS TICKETS!

De wereldbekende bergbeklimmers Sean Villaneuva O’Driscoll, Nicolas Favresse en Siebe Vanhee presenteren op donderdag 7 december de première van hun film “Notes from the wall”. In deze film doet het Belgische bigwalltrio hun relaas van de eerste, vrije beklimming van El Regalo de Mwono – een 1200 meter lange route (8A) op de oostzijde van Torre Central in Chileens Patagonië. Het verslag van een 19-daagse reis in een verticale wereld, geteisterd door de elementen, met technische klimpassages en live muziek. Niet te missen!

 

WAT: Filmpremière Notes from the wall
WANNEER: Donderdag 7 december 2017, 19:30u
WAAR: KdG Campus Zuid, Aula Parein
INSCHRIJVEN: Inschrijven kan via deze link. De eerste 50 studenten met een Sportsticker mogen gratis binnen.
KOSTPRIJSDe eerste 50 studenten met een Sportsticker/UAntwerpen Plus Pass ontvangen een gratis ticket. Anders bedraagt de inkomprijs €5. Ook deze tickets zijn online te bestellen. De tickets zijn inclusief één consumptie.
MEER INFORMATIE: Bekijk deze sneak peek van Siebe Vanhee, check het Facebookevent of meld je aan op onze klimmers- en bouldergroep.

 

 

ASL Indoor komt eraan!

Op vrijdag 1 december openen de inschrijvingen voor de ASL Indoor. De Antwerp Students league (ASL) is de grootste studentencompetitie in Antwerpen, gespreid over het hele academische jaar. De indoorcompetitie basketbal, volleybal en futsal dames gaat van start in het tweede semester. Alle wedstrijden worden gespeeld op dins- en woensdagen tussen 18:00u en 23:00u. Zoek dus snel een vriendenteam bij elkaar en schrijf je in!

 

WAT: ASL Indoor Basketbal (dames – heren), Volleybal (dames – heren) en Futsal (dames)
START INSCHRIJVINGEN: Vrijdag 1 december 2017
HOE INSCHRIJVEN: Ga naar de online portal, klik op ‘Aanbod’ en selecteer de competitie waar je aan wil deelnemen. Ga naar het winkelmandje en reken af (€50 waarborg). Vul je teamnaam en andere teamgegevens in op het Google document. Vermeld ook eventuele momenten dat je niet kan spelen.
KOSTPRIJS: Gratis met je Sportsticker. Bij het inschrijven wordt er een waarborg van €50 gevraagd, maar deze zal op het einde van het seizoen teruggestort worden op je rekening.
MEER INFORMATIE: Voor up-to-date informatie, kalender en resultaten, like onze facebookpagina “Antwerp Students League” of maak je lid van de facebookgroep ASL Volleybal Heren/Dames 2017-2018, ASL Basketbal Heren/Dames 2017-2018 of ASL Zaalvoetbal Dames 2017-2018.
WORDT VERWACHT: ASL Badminton, ASL Tafeltennis