RCS2

In the spotlight: Running Club Sportsticker

RUNNING CLUB SPORTSTICKER

Sinds jaar en dag is RC Sportsticker een vaste waarde in het sportaanbod van Sportsticker.
Al van 2012 is deze loopclub onder leiding van ultraloper Bram Vogels populair door de originele parcours doorheen verschillende pareltjes van Antwerpen. Daarnaast kan je steeds bij Bram terecht voor tips over kledij, voeding, loopschema’s, loophouding, …

Training, Bring it On!
Vanaf het 2e semester start er een Start 2 Run. Van zodra je 5K vlot onder de knie hebt (< 35min), kan je aansluiten bij de langere afstanden.

DINSDAG: Lange afstand (>5km)
Locatie: Stadscampus: Grote Kauwenberg 2 Antwerpen
Wanneer: 18u15 omkleden, start 18u30
Eerste sessie: 4/10/2016

Start2Run (0 – 5km)
Meer informatie volgt nog!

Er even sportief tussen uit
RC Sportsticker is meer dan enkel lopen gedurende de week! Op 9 oktober 2016 trekken ze naar de München Marathon. Deze stratenloop door München is de ideale manier om het nieuwe academiejaar met frisse benen in te zetten. Schrikt het jou af om een marathon te lopen? Geen probleem, er staan ook een halve marathon of 10K op het programma.

Interesse om dit avontuur aan te gaan? Wordt lid van de RCS Facebook groep en meld je aan of stuur een mailtje naar mail@bramvogels.be.
Iedereen is welkom!

Informatie moment
Moest je nog twijfelen of RC Sportsticker iets voor jou is, kom dan zeker naar het info moment op 25 oktober. Vanaf 18u ben je welkom voor een uiteenzetting rond de loopclub. Daarnaast zullen er ook andere loopthema’s aan bod komen en kan je uiteraard vragen stellen.

Waar: Stadscampus Lokaal R213, Rodestraat 14 Antwerpen.
Wanneer: 25/10/16, Start 18u
Voor wie: Leden & niet leden, geen Sportsticker vereist!

Tot dan!