Vacatures @Sportsticker

VACATURES @Sportsticker 2018-2019

Ook tijdens het nieuwe sportjaar is Sportsticker op zoek naar een aantal enthousiastelingen die ons team komen versterken. Zin in een fijne sportavond terwijl je een centje bijverdient? Wekelijks vaste uren of flexibele inspringer? Schrijf je snel in via deze link of stuur een mailtje naar astrid@sportsticker.be en maak deel uit van ons gemotiveerd sportteam!

 

Momenteel zijn we op zoek naar:

VOLLEYBALTRAINER (vast)

Wat: Sportsticker is op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde volleybaltrainers. Elke donderdagavond vinden er recreatieve trainingen plaats op de UAntwerpen Stadscampus. De studenten worden ingedeeld in drie groepen naargelang hun niveau. De lessen duren telkens twee uur, waarbij iedere groep over een eigen terrein beschikt. Bovendien kom je terecht in een leuk team waarbij je donderdagavond steeds goed gevuld zal zijn.

Wanneer: Elke donderdagavond van 21:00u tot 23:00u. Semester 1 loopt van 04/10/’18 tot en met 20/12/’18 en semester 2 van 14/02/’19 tot en met 16/05/’19

Vergoeding: €25/uur (dus €50/avond)

Locatie: UAntwerpen Stadscampus – Grote Kauwenberg 2, 2000 Antwerpen

Contact: Schrijf je in via deze link of stuur een mailtje naar astrid@sportsticker.be. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Zaalwachter Sporthal Karel de Grote Hogeschool Campus Zuid (vast/flexibel)

Wat: Sportsticker is op zoek naar zaalwachters voor het nieuwe academiejaar. Als zaalwachter ben je verantwoordelijk voor de sporthal en zorgt ervoor dat het sportaanbod vlot kan starten, dat het materiaal klaar ligt en voor de controle van Sportstickers. De sportavonden vinden plaats van maandag tot en met donderdag, van 18:00u tot 22:00u. Je kan kiezen voor een vaste dag of wees een flexibele all-rounder.

Wanneer: Een vaste of flexibele dag van maandag tot en met donderdag, van 18:00u tot 22:00u. Semester 1 loopt van 01/10/’18 tot en met 20/12/’18 en semester 2 van 11/02/’19 tot en met 16/05/’19.

Vergoeding: €9/uur

Locatie: Karel de Grote Campus Zuid – Brusselstraat 45, 2018 Antwerpen

Contact: Schrijf je in via deze link of stuur een mailtje naar astrid@sportsticker.be. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

Lesgever wekelijks sportaanbod (flexibel)

Wat: Sportsticker is steeds op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde lesgevers die graag (en) flexibel werken. Bekijk de sporten die we aanbieden en schrijf je in voor je favoriete sport. Indien een vaste lesgever een of meerdere avonden niet kan lesgeven word je meteen ingeschakeld om het sportuurtje over te nemen. Onze studenten zijn een enthousiast, gemotiveerd en dankbaar publiek om voor les te geven. Een unieke ervaring!

Wanneer: Afhankelijk van de sport die je opgeeft.

Vergoeding: Te bespreken

Locatie: Afhankelijk van de sport die je opgeeft.

Contact: Schrijf je in via deze link of stuur een mailtje naar astrid@sportsticker.be. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.