Trainingen
Maandag
Pre-academiejaar:
1ste sem: 30/09/’19 tot en met 16/12/’19 (uitgezonderd 11/11/’19)
2de sem: 10/02/’20 tot en met 11/05/’20 (uitgezonderd 06/04/’20 en 13/04/’20)

20u30 – 23u00
UA Sporthal Stadscampus
Recreatieve trainingen basketbal. Iedereen – ongeacht niveau of ervaring – is welkom. De trainingen worden gegeven door Marie – speelster bij Gembo BBC en onze vaste fantastisch (en) enthousiaste coach.
Lesintensiteit: ●●●

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en extra (vrije) trainingssessies van het team, kan je je steeds aansluiten bij de Sportsticker Basketballteam Facebookpagina.
Voor alle activiteiten op de UA Sporthal Stadscampus is een vingerscan nodig om toegang te krijgen tot de sportterreinen. Die vingerscan kan je laten maken bij de UA Sportraad. De locatie en openingstijden van de UA Sportraad kan je hier terugvinden.
Gratis met je sportsticker
Competitie

Antwerp Students League 3×3 Basketball
1ste sem.: Start vanaf
Finale: Maandag 16/12/’19 tot en met vrijdag 20/12/’19
Wedstrijden worden gespeeld op locatie naar keuze (elk basketveldje in Antwerpen is mogelijk) of op woensdag tussen 21u00 en 22u00 op KdG Campus Zuid
KdG Campus Zuid + elk basketveldje verspreid over Antwerpen
Stel je eigen ploeg samen en neem gratis deel!
Inschrijven is verplicht.
Gratis met je sportsticker

Antwerp Students League
Dinsdag en woensdag
2de sem.: Start vanaf 11/02/’20
Finales: Dinsdag 12/05/’20
Wedstrijden tussen 18u00 en 23u00
UA Sporthal Stadscampus
Voor alle activiteiten op de UA Sporthal Stadscampus is een vingerscan nodig om toegang te krijgen tot de sportterreinen. Die vingerscan kan je laten maken bij de UA Sportraad. De locatie en openingstijden van de UA Sportraad kan je hier terugvinden. 
Stel je eigen ploeg samen en neem gratis deel! De Antwerp Students League Indoor – basketbal omvat een heren- en damescompetitie.
Inschrijven is verplicht. De inschrijvingslink zal online komen tijdens het eerste semester.
Gratis met je sportsticker

Vlaams Studentenkampioenschap
Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities en dit zowel op Vlaams als op Belgisch niveau. Met de instellings- of Associatieteams wordt er deelgenomen aan deze kampioenschappen. Heb je interesse om deel uit te maken van het basketbalteam (zowel dames als heren)? Schrijf je dan in via deze link.
– November/december ’19: Voorrondes Vlaams Studentenkampioenschap
– Vlaamse Finals, Vlaams Studentenkampioenschap
–  Belgisch Studentenkampioenschap
Geen Sportsticker verplicht

PCU Games
Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities. Met de instellings- of Associatieteams wordt er ook deelgenomen aan internationale kampioenschappen. Heb je interesse om deel uit te maken van het basketbalteam (zowel dames als heren)? Schrijf je dan in via deze link.
Donderdag 23/04/’20 en vrijdag 24/04/’20 in Antwerpen
Geen Sportsticker verplicht