Recreatief
Alle weekdagen
UA Sporthal Stadscampus
Aan het Sportkot staan tafeltennistafels ter beschikking. Materiaal kan gratis ontleend worden door studenten met een Sportsticker bij de UA Sportraad.
Competities

Antwerp Students League
Maandag – Zaterdag
1ste sem.: Start vanaf 15/10/’18
2de sem: Start vanaf 11/02/’19
Finale: Dinsdag 14/05/’19 (winnaar eerste semester speelt tegen winnaar tweede semester)
Wedstrijden kunnen elke dag gespeeld worden. Het tijdstip is afhankelijk van de locatie waar gespeeld wordt.
UA Sporthal Stadscampus, Karel de Grote Hogeschool Campus Hoboken, Hogere Zeevaartschool, AP Hogeschool Campus Lange Nieuwstraat, AP Hogeschool Campus Spoor Noord, AP Hogeschool Campus Meistraat, KU Leuven Antwerpen Campus Sint-Andries
Voor alle activiteiten op de UA Sporthal Stadscampus is een vingerscan nodig om toegang te krijgen tot de sportterreinen. Die vingerscan kan je laten maken bij de UA Sportraad. De locatie en openingstijden van de UA Sportraad kan je hier terugvinden. 
Stel je eigen team samen en neem gratis deel! Teams zijn gemengd en bestaan uit twee spelers.
Inschrijven is verplicht. De inschrijvingslink voor het eerste semester zal open staan van 11/09/’18 t.e.m. 05/10/’18 (12:00u).
Gratis met je sportsticker

Vlaams Studentenkampioenschap
Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities en dit zowel op Vlaams als op Belgisch niveau. Met de instellings- of Associatieteams wordt er deelgenomen aan deze kampioenschappen. Heb je interesse om deel te nemen? Neem dan contact op met je (top)sportcoördinator.
Nog niet bekend voor academiejaar ’18-’19
Geen Sportsticker verplicht