Trainingen
Donderdag
Pre-academiejaar:
1ste sem: 03/10/’19 tot en met 19/12/’19
2de sem: 13/02/’20 tot en met 14/05/’20 (uitgezonderd 09/04/’20 en 16/04/’20)
21u00 – 23u00
UA Sporthal Stadscampus
Recreatieve volleybaltrainingen onder leiding van ervaren trainers. Er zijn aparte groepen voor beginners en gevorderden. Kom gerust langs op een van de trainingen!
Lesintensiteit: ●●●●

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en extra trainingen en activiteiten van het team, kan je je steeds aansluiten bij de Thursdaynight volleyball Facebookpagina.
Voor alle activiteiten op de UA Sporthal Stadscampus is een vingerscan nodig om toegang te krijgen tot de sportterreinen. Die vingerscan kan je laten maken bij de UA Sportraad. De locatie en openingstijden van de UA Sportraad kan je hier terugvinden.
Gratis met je Sportsticker
Competities

Antwerp Students League
Dinsdag en woensdag
2de sem.: Start vanaf 11/02/’20
Finales: Dinsdag 12/05/’20
Wedstrijden tussen 18u00 en 23u00
UA Sporthal Stadscampus
Voor alle activiteiten op de UA Sporthal Stadscampus is een vingerscan nodig om toegang te krijgen tot de sportterreinen. Die vingerscan kan je laten maken bij de UA Sportraad. De locatie en openingstijden van de UA Sportraad kan je hier terugvinden. 
Stel je eigen ploeg samen en neem gratis deel! De Antwerp Students League Indoor – volleybal omvat een heren- en damescompetitie.
Inschrijven is verplicht. De inschrijvingslink zal opengesteld worden in de loop van het eerste semester.
Gratis met je sportsticker

Vlaams Studentenkampioenschap
Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities en dit zowel op Vlaams als op Belgisch niveau. Met de instellings- of Associatieteams wordt er deelgenomen aan deze kampioenschappen. Heb je interesse om deel uit te maken van het volleybalteam (zowel dames als heren)? Schrijf je dan in via deze link.
– November/december ’19: Voorrondes Vlaams Studentenkampioenschap
– Vlaamse Finals, Vlaams Studentenkampioenschap in Leuven
– Belgisch Studentenkampioenschap
Geen Sportsticker verplicht

PCU Games
Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities. Met de instellings- of Associatieteams wordt er ook deelgenomen aan internationale kampioenschappen. Heb je interesse om deel uit te maken van het volleybalteam (zowel dames als heren)? Schrijf je dan in via deze link.
Donderdag 23/04/’20 en vrijdag 24/04/’20 in Antwerpen
Geen Sportsticker verplicht