Trainingen
Vrijdag
Pre-academiejaar:
1ste sem: 04/10/’19 tot en met 20/12/’19 (uitgezonderd 01/11/’19)
2de sem: 14/02/’20 tot en met 15/05/’20 (uitgezonderd 10/04/’20, 17/04/’20 en 01/05/’20)
18u00 – 21u00
UA Sporthal Stadscampus
Recreatieve zaalvoetbalwedstrijden. Doe mee en begin sportief aan je weekend! De trainingen en wedstrijden vinden plaats onder het goedkeurend oog van Emre, zelf full-time voetballer in zijn vrije tijd.
Lesintensiteit: ●●●

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en extra (vrije) trainingssessies van het team, kan je je steeds aansluiten bij de Futsal UA Stadscampus – Sportsticker/UA Plus Pass Facebookpagina
Voor alle activiteiten op de UA Sporthal Stadscampus is een vingerscan nodig om toegang te krijgen tot de sportterreinen. Die vingerscan kan je laten maken bij de UA Sportraad. De locatie en openingstijden van UA Sportraad kan je hier terugvinden.
Gratis met je Sportsticker
Competities

Antwerp Students League
Dinsdag en woensdag
Herencompetitie Start vanaf 15/10/’19
Damescompetitie Start vanaf 11/02/’20
Finales: Dinsdag 12/05/’20
Wedstrijden worden gespeeld tussen 18:00u en 23:00u
UA Sporthal Stadscampus
De Antwerp Students League Indoor- zaalvoetbal omvat een heren- en damescompetitie. Stel je eigen team samen en schrijf je snel in!

Inschrijven is verplicht. De inschrijvingslink voor de herencompetitie zal openstaan van tijdens september. Voor de damescompetitie kan je inschrijven in de loop van het eerste semester.  

Voor alle activiteiten op de UA Sporthal Stadscampus is een vingerscan nodig om toegang te krijgen tot de sportterreinen. Deze vingerscan is een eenvoudige handeling uitgevoerd door de UA Sportraad. De locatie en openingstijden van de UA Sportraad kan u hier vinden.
Gratis met je Sportsticker

Vlaams & Belgisch Studentenkampioenschap
Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities en dit zowel op Vlaams als op Belgisch niveau. Met de instellings- of Associatieteams wordt er deelgenomen aan deze kampioenschappen. Heb je interesse om deel uit te maken van het futsalteam (zowel dames als heren)? Schrijf je dan in via deze link.
– November/december ’19: Voorrondes Vlaams Studentenkampioenschap
– Vlaamse Finals, Vlaams Studentenkampioenschap in Leuven
– Belgisch Studentenkampioenschap
Geen Sportsticker verplicht

PCU Games
Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities en dit zowel op Vlaams als op Belgisch niveau. Met de instellings- of Associatieteams wordt er deelgenomen aan internationale kampioenschappen. Heb je interesse om deel uit te maken van het futsalteam (zowel dames als heren)? Schrijf je dan in via deze link.
Donderdag 23/04/’20 en vrijdag 24/04/’20 in Antwerpen
Geen Sportsticker verplicht