Antwerp Students League

De Antwerp Students League is de grootste studentencompetitie in Antwerpen, gespreid over het hele academiejaar. De competities bestaan uit zaalvoetbal, basketbal, volleybal, veldvoetbal, badminton, tafeltennis en 3×3 basketball.
De veldvoetbalcompetitie wordt gespeeld tussen de Antwerpse studentenclubs. Deze competitie is gemengd, elke ploeg is verplicht om minstens twee meisjes op te stellen.

Voor wie? Alle Antwerpse studenten
Niveau? Recreatief
Sportsticker nodig? Ja

Teams & Studentensport
Vlaanderen

Studentensport Vlaanderen organiseert competities voor zowel individuele sporters als teams voor de universiteiten en hogescholen van Vlaanderen onder het motto ‘Sport en studeren, geslaagd combineren’. Ontdek hoe je deel kan uitmaken van je onderwijsinstellingsteam/Associatieteam.

Voor wie? Alle Antwerpse studenten
Niveau? Gevorderd
Sportsticker nodig? Nee

Topsport

Ben je naast studeren bezig met sport op het allerhoogste niveau? Jouw onderwijsinstelling helpt jou om deze combinatie mee mogelijk te maken.

Voor wie? Alle Antwerpse studenten
Niveau? Gevorderd
Sportsticker nodig? Nee

Panathlon Internationaal

Panathlon International is een door het IOC erkende vereniging gewijd aan ethiek in de sport, fair play en Jeugd Sport. Voor het realiseren van haar doelstellingen op universitair niveau organiseert PCU Committee wedstrijden en toernooien, open voor alle universiteiten en hogescholen wereldwijd.

Voor wie? Alle Antwerpse studenten
Niveau? Gevorderd
Sportsticker nodig? Nee