Teamsporten

Vertegenwoordig mee je onderwijsinstelling & be part of the team!

Studenten van de Universiteit en Hogescholen Antwerpen die in competitieverband aan sport doen kunnen deelnemen aan nationale hoogstaande studentencompetities en dit zowel op Vlaams als op Belgisch niveau. Met de instellings- of Associatieteams wordt er deelgenomen aan deze kampioenschappen. Heb je interesse om deel uit te maken van het team? Meld je dan via deze link aan!

Naast de competities van Studentensport Vlaanderen neemt de Associatie Universiteit en Hogescholen Antwerpen deel aan de PCU Games met haar teams. Tijdens dit interntionaal toernooi georganiseerd in Antwerpen, strijd je gedurende twee dagen tegen verschillende buitenlandse teams in de futsal-, volleybal- en basketbalcompetitie om de overwinning alsook de felbegeerde fairplay award.

Meer informatie over Studentensport Vlaanderen en PCU Games.

Individuele sporten

Hieronder vind je een lijst van alle individuele sporten georganiseerd door Studentensport Vlaanderen terug. Deze links verwijzen je door naar de rechtstreekse pagina op van Studentensport Vlaanderen waarop je je kan inschrijven voor de Belgische kampioenschappen.

In 2018 worden het BSK Zwemmen en Boulderen in Antwerpen georganiseerd.