AG Antwerp 10 Miles 2021: Binnen 1 maand is het zover!

AG Antwerp 10 Miles 2021: Wat je moet weten

Binnen 1 maand is het eindelijk zover! De AG Antwerp 10 Miles gaat dan eindelijk weer van start, met jou aan de start. Om je alvast optimaal voor te bereiden op het grootste loopfeest van het land vind je hier alle informatie die je kan helpen op de dag zelf.

 

 1. COVID SAFE TICKET

  De AG Antwerp 10 Miles zal volgens de huidige COVID-regelgeving georganiseerd worden. Er wordt gebruik gemaakt van het zogenaamde Covid Safe Ticket. Daardoor hoef je als deelnemer geen mondmasker te dragen. Breng je Covid Safe Ticket tijdig in orde en laat je scannen aan één van de scanningsposten op Linkeroever. Meer informatie vind je hier.

 2. ANTWERPEN LOOPT TRAININGSLOPEN

  Je mist de trainingen van RunningClub Sportsticker? Geen nood! Tot dinsdag 5 oktober kan je deelnemen aan de Antwerpen Loopt trainingslopen. Sportoase organiseert wekelijkse trainingslopen voor beginners én gevorderden, onder leiding van professionele loopcoaches. Ideaal in jouw voorbereiding voor je deelname aan de AG Antwerp 10 Miles of Short Run 6K. Bekijk hier alle data en locaties.
  Deelname is gratis!

 3.  ALLE LAATSTE INFORMATIE

  Iedereen die ingeschreven is, ontvangt enkele dagen voor het event een laatste mail met de antwoorden op alle belangrijke vragen: waar vind ik de Sportstickerstand terug? Wanneer kan ik mijn startnummer komen ophalen? Waar vind ik mijn loop T-shirt? Hoe geraak ik het best naar Linkeroever? Geen zorgen: Sportsticker zorgt ervoor!

 

Heb je ondertussen toch nog een dringende vraag? Aarzel dan niet en mail naar astrid@sportsticker.be.

 

Opgelet! De inschrijvingen voor de AG Antwerp 10 Miles 2021 via Sportsticker zijn afgesloten. Wil je toch nog deelnemen? Dan kan dat uiteraard nog steeds! Schrijf je rechtstreeks in via deze link.