Koop nu je nieuwe Sportsticker 2022-2023 hier. Na aankoop ontvang je een bevestigingsmail met informatie over de Sportsticker App.

VOOR WIE?

Studenten en personeel van de Karel de Grote Hogeschool, Hogere Zeevaartschool, Instituut voor Tropische Geneeskunde, KU Leuven Antwerpen en Thomas More Antwerpen kunnen een Sportsticker kopen*.

Studenten en personeel van de Universiteit Antwerpen (+alumni), AP Hogeschool, Antwerp Management School en Linguapolis dienen een MOVE* aan te kopen en hebben eveneens toegang tot het volledige Sportstickeraanbod alsook het UAntwerpen sport- & cultuuraanbod. Meer informatie is terug te vinden op sportuantwerpen.be.

* Bij aankoop van een Sportsticker of MOVE ontvang je ook een formulier waarmee je via je mutualiteit € 10 tot €25 kan recupereren.

WAT KAN JE VERWACHTEN VANAF 1 JULI?

    • Op 1 juli kan je kennismaken met de hernieuwde website voor al jouw aankopen van Sportsticker.
     Belangrijk: Indien je ooit een Sportsticker hebt gehad dan hoef je je niet opnieuw te registreren!
    • Gratis gebruik van sportzalen op bepaalde momenten of reservatie aan lage prijzen van de zalen.
    • Korting bij verschillende sportpartners zoals fitnesscentra en sportclubs/accommodaties.
    • Gratis vouchers voor één zwem- en twee fitnessbeurten.
    • Vereenvoudigde toegangscontroles via de Sportsticker Applicatie op de smartphone.

WAT KAN JE VERWACHTEN VANAF 3 OKTOBER?

Op 3 oktober start het reguliere sportaanbod. Tot dan kan je al van mooie kortingen genieten bij onze fitness- en sportclub partners in het zomeraanbod.


Wil je steeds op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes of plotselinge wijzigingen in het aanbod? Like ons dan Instagram en/of Facebook!