Wekelijks aanbod & partnerclubs

Sportsticker biedt in samenwerking met een aantal partnerclubs een zo uitgebreid mogelijk sportaanbod aan aan (bijna) alle studenten in Antwerpen. Hieronder vind je een overzicht van de sporten waaraan je kan deelnemen met je Sportsticker.

Studenten en personeelsleden van de AP Hogeschool Antwerpen en UAntwerpen dienen MOVE aan te kopen. MOVE geeft toegang tot het volledige Sportstickeraanbod alsook het UAntwerpen sport- & eventaanbod. Surf naar sportuantwerpen.be voor meer informatie over het aanbod.

Wekelijks aanbod
De sporten uit het wekelijks aanbod zijn volledig gratis met je Sportsticker. Je kiest ook zelf waar, wanneer en welke je sport je wil uitproberen.

Partnerclubs
Voor de sporten die we zelf niet kunnen organiseren op onze eigen campussen werken we samen met een aantal partnerclubs. Bij de meeste sportclubs kan je eerst een aantal proeflessen uitproberen voor je je een abonnement aan goedkoper studententarief aanschaft.

Competitie
De verschillende competities zijn terug te vinden op de Antwerp Students League-pagina (recreatief), StudentenSport Vlaanderen (gevorderd niveau) of Panathlon Internationaal (internationale wedstrijden).

Recreatief sportaanbod 2021-2022

Het huidige aanbod staat onder voorbehoud van de coronamaatregelen.

Let op, inschrijven voor alle lessen is verplicht!