ASL SCHAKEN

De competitie ASL Schaken is een gemengde, single player competitie en wordt zowel tijdens het eerste als tijdens het tweede semester gespeeld. Om de overall winnaar te bepalen, speelt de winnaar uit het eerste semester tegen de winnaar uit het tweede semester op de ASL Indoor Finaledag.

Algemene informatie & inschrijvingen

De Antwerp Students League Schaken is een gemengde individuele competitie en wordt georganiseerd in samenwerking met studentenschaakclub De Rode Loper. Schrijf je snel in!

Inschrijvingen

Inschrijvingen voor de editie 2021-2022 zijn geopend van 1 september tot en met 17 oktober! Inschrijven voor de competitie in het tweede semester is mogelijk vanaf november. Hou deze website en onze Facebookgroep in het oog!

Hoe inschrijven?
– Ga naar de Sportaniserwebsite
– Vul alle gevraagde gegevens in en bevestig je inschrijving via de daarop volgende mail
– Lees alle reglementen en spelregels door en wees helemaal voorbereid!

Wedstrijddagen

Wedstrijden

Worden gespeeld op de dag dat je zelf afspreekt met je tegenstander(s). Je kan ook steeds je wedstrijden spelen op de clubavonden (elke donderdag) van Studentenschaakclub De Rode Loper. Materiaal en toezichthouders zullen aanwezig zijn.

Start 1e sem.: vanaf 18/10/2021

Finale 1e sem.: 23/12/2021

Start 2e sem.: TBA

Finale 2e sem.: TBA

Overall finale: TBA

Kalender

Na het sluiten van de inschrijvingen ontvang je een mail met de contactgegevens van je tegenstanders in de poulefase. Je spreekt zelf af waar en wanneer jullie de wedstrijden spelen, zodat je je eigen kalender kan bepalen. Wedstrijden zullen online gespeeld worden of op een locatie naar keuze. De wedstrijden in de poulefase dienen gespeeld te worden voor een bepaalde deadline. Dezelfde procedure geldt voor de knock-outfase.

Tijdstip

De wedstrijden gaan door op een tijdstip naar keuze, in overleg met je tegenstander(s). De wedstrijden worden op een zelfgekozen locatie, op de wekelijkse clubavond van Studentenschaakclub De Rode Loper of online gespeeld op lichess.org. Je kan ook altijd contact opnemen via de Facebookpagina van De Rode Loper voor materiaal en een lokaal.

Linken

Voor up-to-date informatie, reglementen, kalender en resultaten:
– Like onze Facebookpagina “Antwerp Students League”
– Word lid van de Facebookgroep “ASL Schaken”
– Surf naar de website “Sportaniser
– Word fan van de Facebookpagina van “De Rode Loper

Kostprijs

Gratis met je Sportsticker of MOVE!

Palmares ASL Schaken

 • Seizoen
 • 2020-2021
 • 2019-2020
 • Winnaar
 • Thomas Bedert
 • Ezra Terryn (Winnaar tweede semester)

Events

 • jul 01
  Start verkoop Sportsticker 2021-2022 & zomeraanbod
 • okt 10
  AG Antwerp 10 Miles
 • okt 29
  PCU Bridge Trophy