Trainingen
DINSDAG
Elke dinsdag kunnen de beginnende lopers deelnemen aan Startrunning die je traint op 5 km lopen. Ben je een meer ervaren loper? Dan kan je meedoen met de Running Club die je voorbereidt op Vlaanders bekendste loopevent: AG Antwerp 10 Miles.
Verzamelplaats: UAntwerpen Sporthal Stadscampus
1ste sem: 05/10/’21 – 21/12/’21 (uitgez. 02/11)
2de sem: 15/02/’22 – 17/05/’22 (uitgez. 05/04, 12/04)
Gratis met je Sportsticker
Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en extra trainingen en activiteiten van het team, kan je je steeds aansluiten bij de Facebookgroep MOVE / Sporticker: Individuele sporten.  
Start2Run
Elke dinsdag kunnen de beginnende lopers deelnemen aan Start2Run die je traint op 5km lopen.
Lesintensiteit: ●●●○○
TBA
Running Club Sportsticker
Na deze loopsessies onder leiding van het enthousiast topteam Nick & Astrid voel je je weer helemaal fit en gezond! Er wordt gewerkt met verschillende niveaugroepen. De aanhouder wint altijd dus laat ook hier slecht weer je niet afschrikken! Tijdens het tweede semester word je helemaal klaar gestoomd om te schitteren op Vlaanders bekendste loopevent (10 Miles of 5K).
Lesintensiteit: ●●●●○
19.00 – 20.00 uur
Evenement

Antwerp 10 Miles & Marathon
Tijdens hét running evenement van het jaar voorzien wij de inschrijving van alle studenten tegen speciale studententarieven. Naast de korting kan je als Sportstickerhouder ter plaatse genieten van extra services zoals gratis vestiaire en een leuk T-shirt.

De verlaagde tarieven gelden enkel voor studenten en dus niet voor personeel/alumni/docenten/… Schrijf je echter wel in via ons zodat je je spullen aan onze tent kan achterlaten.

Deelnemers met een A-kaart met kansentarief krijgen in samenwerking met de Stad Antwerpen een grotere korting. Je kan dus beter individueel inschrijven.

Zondag 24/04/2022
PROGRAMMA

  • 11.30 uur: AG Antwerp Short Run 6,8K
  • 14.45 uur: AG Antwerp 10 Miles (Wave 4)*

*Studenten starten in wave 4 (14.45 uur). Snelle lopers ontvangen een sticker voor de startbox (vooraan wave 1 om 13.30 uur).

Linkeroever: start
Parcours: Antwerpen en districten
INSCHRIJVINGEN

Voor inschrijvingen en meer informatie kan je terecht op de website van Sportsticker.


10-Urenloop
Tijdens de jaarlijkse 10-Urenloop nemen studenten het tegen elkaar op om de titel van snelste studentenvereniging van hét Stad in de wacht te slepen op een prachtige locatie, vlak onder het MAS!
Op voorhand inschrijven met je club is verplicht. Lopers kunnen ook ter plaatse aansluiten bij de club van hun voorkeur.
Datum: TBA
TBA
TBA
Gratis voor alle studenten

Competities
Belgisch Studentenkampioenschap
Contacteer de topsportcoördinator van jouw instelling indien je wenst deel te nemen aan de BUSF- competitie atletiek indoor of outdoor.