ASL VOETBAL

Algemene informatie & inschrijvingen

De Antwerp Students League Voetbal is een gemengde competitie, enkel open voor studentenclubs en waarbij minimum 2 dames per team aantreden. Op maandag 27 september 2021 start de 21e editie van de Antwerp Students League (ASL) Voetbal, de grootste studentenvoetbalcompetitie van het land! Wikings-NSK is de absolute recordhouder met 12 overwinningen, waarvan 9 (!) op een rij.

Note: de competitie zal uiteraard rekening houden met de geldende COVID-19 maatregelen

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor de competitie 2021-2022 zijn afgesloten. Inschrijven voor deze competitie na 1 juni? Mail dan naar astrid@sportsticker.be.

Loting

De loting voor de groepsfase zal eind juni plaatsvinden.

De indeling van de bokalen voor de loting is gebaseerd op de ASL Voetbal Ranking van 1 oktober 2021. Dit betekent dat de gespeelde wedstrijden van het seizoen 2020-2021 niet zullen meegeteld worden (de competitie werd na 3 speeldagen stop gezet).

Bokaal 1: Magistra (1), Wikings-NSK (2), De Boechoutse (3) en Kinesia (4)

Bokaal 2: Absoc (5), KDA + Biomedica + Demetris (6), Sofia (7) en Hermes (8)

Bokaal 3: Vulcanis (9), Aesculapia + UFKA (10), Ingenium (11) en PSW (12)

Bokaal 4: Translatio + Prisma + Nucleo (16), Argonaut (17), AYO (18) en Eligia (20)

Bokaal 5: Omnes (21), Brabo + Transfusia + Socio (22), ELSA + Capitant (23) en ESN (24)

Bokaal 6: Dyonisos (25), DIEFKA + Fabiant + WINAK (27), Calesa (28) en KDG Explorers Club (29)

Bokaal 7: MODULOR + AntwerpMUN (30), Socio Economica + Lingua + Mythica (31), Creatica + Fenrir (35) en Habes (nieuw)

Bokaal 8: Aymie (nieuw) en NSV! Antwerpen (nieuw)

Poules 2021-2022

Herbekijk de loting hier

Wedstrijddagen

Wedstrijden worden gespeeld op maandag
Start: maandag 27/09/2021
Finale: maandag 16/05/2022

Kalender: de kalender wordt opgesteld in overleg met de deelnemende teams. De finale versie wordt in september bezorgd aan alle team captains, samen met het reglement en een overzicht van de waarborgsancties.

Tijdstip

De wedstrijden worden gespeeld tussen 21.00 en 23.00 uur

Locatie

Locatie

Wilrijkse Pleinen

Vogelzanglaan 6

2020 Antwerpen

Openbaar vervoer

– Tramhalte Antwerpen Volhardingstraat: tram 2 en 6

Linken

Voor up-to-date informatie, kalender en resultaten:
– Like onze Facebookpagina “Antwerp Students League
– Maak je lid van de Facebookgroep “ASL Voetbal
– Herbekijk de loting via Youtube

Kostprijs

Gratis met je Sportsticker of MOVE

ASL Voetbal 2021-2022: Resultaten

Poule A

TBA

Poule B

TBA

Poule C

TBA

Poule D

TBA

Topschutter ASL Voetbal

Het overzicht van de topscoorders 2021-2022 vind je hier: TBA

Poules ASL Voetbal 2021-22

Poule A – TBA
Poule B – TBA
Poule C – TBA
Poule D – TBA
*Laatste update: 05/05/2021

ASL Voetbal Ranking: 01/10/2020

*Ranking ASL Voetbal wordt aan het begin van elke maand geüpdatet.

Palmares ASL Voetbal

  • Seizoen
  • 2020-2021
  • 2019-2020
  • 2018-2019
  • 2017-2018
  • 2016-2017
  • 2015-2016
  • 2014-2015
  • 2013-2014
  • 2012-2013
  • 2011-2012
  • 2010-2011
  • 2009-2010
  • 2008-2009
  • 2007-2008
  • 2006-2007
  • 2005-2006
  • 2004-2005
  • 2003-2004
  • 2002-2003
  • 2001-2002
  • Winnaar
  • Competitie stil gelegd
  • Magistra (Winnaar Final Four)
  • Wikings-NSK
  • Absoc
  • Wikings-NSK
  • Sofia
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Wikings-NSK
  • Eligia
  • Kinesia
  • Wikings-NSK
  • Sofia
  • Kinesia

Events

  • jul 01
    Start verkoop Sportsticker 2021-2022 & zomeraanbod
  • okt 10
    AG Antwerp 10 Miles
  • okt 29
    PCU Bridge Trophy