ASL VOLLEYBAL HEREN

De competitie ASL Volleybal Heren gaat van start tijdens het tweede semester. Zowel studentenclubs als vriendengroepen strijden om de titel.

Algemene informatie & inschrijvingen

De Antwerp Students League Indoor – Volleybal omvat een heren- en damescompetitie. Zowel studentenclubs als vriendenteams kunnen deelnemen. Dames mogen deelnemen aan de herencompetitie.
Stel je eigen team samen en schrijf je snel in!

Inschrijvingen

Inschrijvingen voor de editie 2021-2022 zijn geopend van 1 november tot en met 23 december. 

Hoe een team inschrijven?
– Vul je teamnaam en andere teamgegevens in op deze Google Form
– Vermeld ook eventuele momenten dat je niet kan spelen (matchen op dinsdag & woensdag van 18.00 – 23.00 uur)
– Vervolledig je inschrijving: Ga naar de Online Portal

1. Kies rechts bovenaan voor “Shop”.

2. Klik vervolgens op “Bekijk alle abonnementen”

3. Selecteer “Waarborg ASL Volleybal Heren/Dames” door te klikken op “Details en aankoop”

4. Vink aan dat je de algemene voorwaarden accepteert en klik vervolgens op “Voeg toe aan winkelwagen”

5. Ga naar je winkelmandje en reken af: € 50 waarborg. Die wordt op het einde van het seizoen teruggestort naar rekening van jullie keuze

Wedstrijddagen

Wedstrijden

Worden gespeeld op dinsdagen en woensdagen
Start: vanaf dinsdag 15/02/2022
Finale: dinsdag 17/05/2022

Kalender

De kalender wordt opgesteld in overleg met de deelnemende teams. De finale versie wordt in januari bezorgd aan alle team captains, samen met het reglement en een overzicht van de waarborgsancties.

Tijdstip

De wedstrijden gaan door tussen 18.00 en 23.00 uur.

Locatie

UA Sporthal Stadscampus

Linken

Voor up-to-date informatie, kalender en resultaten:
– Like onze Facebookpagina “Antwerp Students League
– Maak je lid van de Facebookgroep “ASL Volleybal Dames/Heren

Kostprijs

Gratis met je Sportsticker of MOVE!

Palmares ASL Volleybal Heren

  • Seizoen
  • 2020-2021
  • 2019-2020
  • 2018-2019
  • 2017-2018
  • 2016-2017
  • 2015-2016
  • Winnaar
  • Competitie geannuleerd
  • Competitie geannuleerd
  • Vulcanis
  • Kinesia
  • Kinesia
  • Vulcanis

Events

  • jul 01
    Start verkoop Sportsticker 2021-2022 & zomeraanbod
  • nov 23
    Midnight Swim
  • dec 01
    PCU Chess Cup