ASL ZAALVOETBAL HEREN

Algemene informatie & inschrijvingen

ASL Zaalvoetbal Heren start tijdens het eerste semester, waarin de groepswedstrijden worden gespeeld. In het tweede semester worden de knock-out wedstrijden op het scherp van de snee gespeeld, met als inzet een felbegeerde finaleplaats.

De Antwerp Students League Indoor – Zaalvoetbal omvat een heren- en damescompetitie. Zowel studentenclubs als vriendenteams kunnen zich inschrijven. Dames mogen deelnemen aan de herencompetitie.

Inschrijvingen

Inschrijvingen voor de editie 2021-2022 zullen openen vanaf 1 september 2021 tot en met 8 oktober 2021.

Hoe een team inschrijven?

– Vul je teamnaam en andere teamgegevens in op deze Google Form
– Vermeld ook eventuele momenten dat je niet kan spelen (matchen vinden plaats op dinsdag en woensdag van 18:00u-23:00u)
– Ga naar de online portal
– Klik op “Aanbod” en selecteer daar het product “ASL Zaalvoetbal Heren 2021-22”
– Ga naar je winkelmandje en reken af: € 50 waarborg. Deze wordt op het einde van het seizoen teruggestort naar rekening van jullie keuze

Wedstrijddagen

Wedstrijden

Worden gespeeld op dinsdagen en woensdagen.
Start: Dinsdag 19/10/2021
Finale: Dinsdag 17/05/2022

Kalender

De kalender wordt opgesteld in overleg met de deelnemende teams. De finale versie wordt in september bezorgd aan alle team captains, samen met het reglement en een overzicht van de waarborgsancties.

Tijdstip

De wedstrijden gaan door tussen 18.00 en 23.00 uur.

Locaties

Linken

Voor up-to-date informatie, kalender en resultaten:
– Like onze Facebookpagina “Antwerp Students League
– Maak je lid van de Facebookgroep “ASL Zaalvoetbal Heren ” of “ASL Zaalvoetbal Heren Buitencampus

Kostprijs

Gratis met je Sportsticker of UAntwerpen Plus Pass!

Palmares ASL Zaalvoetbal Heren

  • Seizoen
  • 2020-2021
  • 2019-2020
  • 2018-2019
  • 2017-2018
  • 2016-2017
  • 2015-2016
  • Winnaar
  • Competitie geannuleerd
  • Competitie stop gezet
  • Joga Bonito
  • FC Nike
  • Student Focus
  • Kinesia

Events

  • jul 01
    Start verkoop Sportsticker 2021-2022 & zomeraanbod
  • okt 10
    AG Antwerp 10 Miles
  • okt 29
    PCU Bridge Trophy