Battle of the Students – The Strava Edition

Helaas ook dit jaar zal de 10 urenloop niet kunnen doorgaan gezien de huidige cijfers en opgelegde maatregelen vanuit de sportsector. Maar niet gevreesd! Studentensport Vlaanderen en de UA Sportraad hebben gezorgd voor een uitgebreid alternatief: Battle of the Students – The Strava edition!

Van maandag 22/03 t.e.m. zondag 04/04 strijden niet enkel de Vlaamse studentensteden, maar ook alle Antwerpse studentenclubs tegen elkaar in een grote sportcompetitie. Hierbij kan je al jouw sportactiviteiten (wandel/ loop/ sprint/ fiets) registreren via Strava om de meeste kilometers te behalen. Dus haal jullie meest sportieve kant boven en leid je Strava-club naar de overwinning om die hoofdprijs binnen te halen! Er zullen ook nog nevencompetities georganiseerd worden waaraan leuke prijzen zijn verbonden.

Hoe kan je meedoen?
  • Word lid van de Stravaclub van jouw kring of onderwijsinstelling
  • Registreer je wandel-, loop-, sprint-, en fietsactiviteiten op Strava
Voor elke Antwerpse onderwijsinstelling zal er nog een subevenement komen waarop je de links naar de Stravaclubs kan terugvinden. Belangrijke tip: Bij het opslaan van je activiteiten voor de competitie, vergeet zeker niet #BOTS & #studentensportvlaanderen te gebruiken!

WANNEER

Maandag 22/03/’21 t.e.m. zondag 04/04/’21

LOCATIE

Online via het Facebookevent en sociale media (@uantwerpenpluspass)

INFORMATIE EVENT

Ontdek hier alle informatie over het event.

LINKEN

Opgelet: Per regio of onderwijsinstelling kan je lid worden van één loopclub en één fietsclub. Indien je je niet wil aansluiten bij een studentenclub dan kan je terecht bij de algemene club van jouw instelling!

UAntwerpen:
AP Hogeschool: